Muzika je Zvonko Radost

Top lista #7 01.07.2018 - 31.07.2018

1

NOVO!

Svemirko

Meni se ne svira

Emo - macho pop grupa Svemirko predstavlja novi singl "Meni se ne svira" kojim najavljuje i drugi po redu studijski album "Tunguzija".

2

1 1 5

Elis Lovrić

Merika

Rodom iz Rapca, Elis Lovrić svestrana je umjetnica, multijezična kantautorica i glumica. Nakon Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu i prestižne Accademia d'Arte Drammatica Silvio D'Amico u Rimu, profesionalno se bavi glumom i glazbom kod nas i u inozemstvu.

3

2 2 2

Filip Majdak

Leather violence

Kantautor Filip Majdak iz Zagreba samostalno je izdao novu pjesmu "Leather Violence" uz odobrenje i video pratnju francuskog umjetnika Oliviera de Sagazana.

4

6 1 5

Svemirko

Možda nisam dobar

U zadnjih nešto više od godine dana kao jedan od uzbudljivijih bendova s područja Balkana svojim do sada objavljenim singlovima nameće se Svemirko. Možda nisam dovoljno dobar je eklektičan spoj tzv. synth i jangle pop glazbe, plesnih i zvučno-aromatičnih ritmova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

5

7 2 6

Koma Atmosfera

Pregaženi crv

Video spot za pjesmu "Pregaženi Crv" u kojem se pored "pokretnih" crteža pojavljuje i tekst pjesme. Koma Atmosfera je akustično ambijentalni projekt s Malog Lošinja i navode da ih inspiriraju trulež, patnja, ljudi, osjećaji, mame, sinovi, nebo, zvijezde, mržnja i groblje.

6

NOVO!

Valentino Bošković

Pippanonna

Pippanonna je štorija o romansi Pippanonne, Fernandota i don Sandrota na Braču u lito 1644. objašnjavaju Branko Dragičević i Josip Radić, dvojac koji stoji iza Valentina Boškovića.

7

NOVO!

Radost! & Bellboy

Radosni edikt

Radost! su u suradnji s Bellboyem objavili album "novi svijet" sa 6 pjesama.

8

NOVO!

Nina Romić

Sloboda

Nina Romić, renomirana zagrebačka kantautorica, objavila je četvrti album naziva "Sloboda".

9

NOVO!

PipsChips&Videoclips

3PM

Autor nove pjesme benda PipsChips & Videoclips je Dubravko Ivaniš, produkciju potpisuje Ivan Božanić, a autorica videospota je Martina Meštrović.

10

8 6 3

Bebe Na Vole

Shaped me

Adam Semijalac alias Bebè Na Volè je umjetnik fanatično predan svojoj glazbi. Novi album "Hate is a wonderful thing" objavljen na Bandcampu, a uskoro i vinilu, kao i prethodnik, donio je istu ‘kućnu’ DIY taktiku snimanja.

Prijedlozi Na vrh

1

Edo Maajka feat. Yaya

Bolje je Bolje

Edo Maajka, predstavio je svoj novi singl i video-spot “Bolje je bolje” u suradnji s Yayom. Riječ je o pjesmi koja najavljuje novi, dugoočekivani album “Put u plus”, a ovo je prvi singl repera za njegovu novu izdavačku kuću Dallas Records.

2

One Possible Option

No king

One Possible Option osnovan je 2011. godine. Radi se o bendu sa širokim utjecajima u skladanju, snažnim i angažiranim tekstovima, te originalnim i modernim rock zvukom ponekad upotpunjenim elektronskim elementima.

3

Les

Malo mjesto

Nakon fenomenalnog spota i pjesme "Obale rijeke" iz pera Tvrtka Hopeka, frotmena grupe LES, stiže još jedna odlična pjesma pod imenom "Malo mjesto".

4

Rokambol

Ovog jutra

Pjesma evocira jedno buđenje na Baćinskim jezerima i djeluje kao svojevrsni intro za album koji će nakon ljeta ugledati svjetlo dana u izdavačkoj kući Mast produkcija.

5

Špurijus

Granice

Iz samog teksta grupe Špurijus vidi se da se radi o pomalo ciničnom komentaru posljednjih društveno-političkih zbivanja u užem i širem okruženju, a već poslovičnu zafrkantsku crtu benda zamijenila je nešto mračnija izvedba.

6

Tiani

Surrender

Nakon uspjeha s prvim singlovima “All Of Me” i “Wonder”, Tiani nastavlja glazbenu priču novim singlom i video spotom za “Surrender“. Spot potpisuje redatelj Paolo Gentilini, a predstavljen je na otvorenju njegove izložbe u rovinjskom Multimedijalnom Centru, koja na metaforički način stavlja u fokus vezu “mora i prirode s čovjekom”.

Prati!

do sljedeće top liste