Muzika je Zvonko Radost

Top lista #6 01.06.2018 - 30.06.2018

1

2 1 4

Elis Lovrić

Merika

Rodom iz Rapca, svestrana je umjetnica, multijezična kantautorica i glumica. Nakon Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu i prestižne Accademia d'Arte Drammatica Silvio D'Amico u Rimu, profesionalno se bavi glumom i glazbom kod nas i u inozemstvu.

2

NOVO!

Filip Majdak

Leather violence

Kantautor Filip Majdak iz Zagreba samostalno je izdao novu pjesmu "Leather Violence" uz odobrenje i pratnju francuskog umjetnika Oliviera de Sagazana.

3

1 1 2

Nina Bajsić

Quiet

Nina Bajsić studira dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Kao glazbenica sudjeluje u scensko-eterskoj izvedbi dokumentarne radio-drame „Hörspiel – mala igra za slušanje (i gledanje)“ (2013.), te na 64. Dubrovačkim ljetnim igrama, u projektu „Pisci u Sponzi“, (2013.) ostvarenom u suradnji festivala sa Hrvatskim društvom pisaca.

4

NOVO!

Vojko V

Ne može

Splitski reper Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina), kojeg dobro znamo po radu s Dječacima i Kišom metaka, nedavno nas je počastio s iščekivanim debijem “Vojko“.

5

8 5 2

Tyger Lamb

The others

Tyger Lamb je četveroglavi vremeplovac koji voli sve što vole stari - dobar viski, staru mjuzu, aute i filmove. Na povratku u budućnost zapeo je na kraju 60-ih godina prošlog stoljeća pa u glazbenoj ponudi mutantskog stvora očekujte blues, surf, soul, dub...

6

4 1 4

Svemirko

Možda nisam dobar

U zadnjih nešto više od godine dana kao jedan od uzbudljivijih bendova s područja Balkana svojim do sada objavljenim singlovima nameće se Svemirko. Možda nisam dovoljno dobar je eklektičan spoj tzv. synth i jangle pop glazbe, plesnih i zvučno-aromatičnih ritmova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

7

3 2 5

Koma Atmosfera

Pregaženi crv

Video spot za pjesmu "Pregaženi Crv" u kojem se pored "pokretnih" crteža pojavljuje i tekst pjesme. Koma Atmosfera je akustično ambijentalni projekt s Malog Lošinja i navode da ih inspiriraju trulež, patnja, ljudi, osjećaji, mame, sinovi, nebo, zvijezde, mržnja i groblje.

8

6 6 2

Bebe Na Vole

Shaped me

Adam Semijalac alias Bebè Na Volè je umjetnik fanatično predan svojoj glazbi. Novi album "Hate is a wonderful thing" objavljen na Bandcampu, a uskoro i vinilu, kao i prethodnik, donio je istu ‘kućnu’ DIY taktiku snimanja.

9

9 4 3

Them Moose Rush

Dumadu honey

"Dumadu Honey" je prvi singl s nadolazećeg albuma "Don't Pick Your Noise" koji će ugledati svjetlo dana 9. ožujka 2018. Glavnu ulogu u spotu odigrao je Miran Katar iz benda Rens Argoa & Mikagi Guitars.

10

NOVO!

Ogenj

Ljubaf na najjakše

“‘Ljubaf na najjakše’ logični je nastavak ‘Lepe Mare’. Došlo je vrijeme da se dekla uda pa su Njegovi došli Njezinima isprosit! Cujzeka već poznajemo od prije. Nadali smo se da bude lakše i da mladi odlaze na svoje”, kaže Ogenj o novom singlu.

Prijedlozi Na vrh

1

PipsChips&Videoclips

3PM

Autor nove pjesme benda PipsChips & Videoclips je Dubravko Ivaniš, produkciju potpisuje Ivan Božanić, a autorica videospota je Martina Meštrović.

2

Valentino Bošković

Pippanonna

Pippanonna je štorija o romansi Pippanonne, Fernandota i don Sandrota na Braču u lito 1644. objašnjavaju Branko Dragičević i Josip Radić, dvojac koji stoji iza Valentina Boškovića.

3

Nina Romić

Sloboda

Nina Romić, renomirana zagrebačka kantautorica, objavila je četvrti album naziva "Sloboda".

4

Lost Weekend

The password

Lost Weekend je još jedan projekt Josipa Radića (Buđenje, Valentino Bošković, Beatles Revival Band).

5

Svemirko

Meni se ne svira

Emo - macho pop grupa Svemirko predstavlja novi singl "Meni se ne svira" kojim najavljuje i drugi po redu studijski album "Tunguzija".

6

Radost! & Bellboy

Radosni edikt

Radost! su u suradnji s Bellboyem objavili album "novi svijet" sa 6 pjesama.

Prati!

do sljedeće top liste