Muzika je Zvonko Radost

Top lista #4 01.04.2018 - 30.04.2018

1

4 1 2

Svemirko

Možda nisam dobar

U zadnjih nešto više od godine dana kao jedan od uzbudljivijih bendova s područja Balkana svojim do sada objavljenim singlovima nameće se Svemirko. Možda nisam dovoljno dobar je eklektičan spoj tzv. synth i jangle pop glazbe, plesnih i zvučno-aromatičnih ritmova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

2

1 1 2

Trophy Jump

Sympathy for the Kevin

Punk rock bend iz Zagreba formiran 2014. godine. Album prvijenac imena Depression Club izdali su krajem 2017.

3

6 3 2

Elis Lovrić

Merika

Rodom iz Rapca, svestrana je umjetnica, multijezična kantautorica i glumica. Nakon Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu i prestižne Accademia d'Arte Drammatica Silvio D'Amico u Rimu, profesionalno se bavi glumom i glazbom kod nas i u inozemstvu.

4

NOVO!

Them Moose Rush

Dumadu honey

"Dumadu Honey" je prvi singl s nadolazećeg albuma "Don't Pick Your Noise" koji će ugledati svjetlo dana 9. ožujka 2018. Glavnu ulogu u spotu odigrao je Miran Katar iz benda Rens Argoa & Mikagi Guitars.

5

3 2 3

Koma Atmosfera

Pregaženi crv

Video spot za pjesmu "Pregaženi Crv" u kojem se pored "pokretnih" crteža pojavljuje i tekst pjesme. Koma Atmosfera je akustično ambijentalni projekt s Malog Lošinja i navode da ih inspiriraju trulež,patnja,ljudi,osjećaji,mame,sinovi,nebo,zvijezde,mržnja i groblje.

6

7 4 4

Ischariotzky & Anja Rikalo

Perfect Sky

"Perfect Sky" na kome je s vokalima pripomogla Anja Rikalo je snimljen u studio Morrisu te objavljen krajem 2017. Ischariotzcky je indie pop bend osnovan 2015. od strane pjevača i tekstopisca Joška Klarića.

7

10 7 4

Fire in Cairo

Pirate

Fire in Cairo je četveročlani alternativni rock bend iz Zagreba. Opisuje ih čvrsta ritam sekcija, obojana gitarama i catchy pjevačkim refrenima. A mogli ste ih vidjeti na Kreativnom Glazbenom Kolektivu 25.01. u Saxu.

8

8 8 2

My Buddy Moose

After The Feeling Is Gone

Četveročlani bend iz Rijeke sastavljen 2004. Sviraju glazbu različitih utjecaja pop glazbe od alt. country-a, indie rock-a do punk-a i soul-a.

9

NOVO!

Nina Romić

Sad kad je gotovo

Renomirana zagrebačka kantautorica, pjesmom "Sad kad je gotovo” najavljuje skori izlazak četvrtog albuma, čije se snimanje odvija pod budnim producentskim okom i uhom Marijana Jelenića.

10

NOVO!

Bilk

LOVE4androids

Drugi singl s nadolazećeg četvrtog albuma ''Quantum status'' benda Bilk, jedan od prvih na Hrvatskoj sceni koji su elektorničku glazbu počeli svirati uživo. Možete ih vidjeti 26.04 na Kreativnom Glazbenom Kolektivu u Saxu.

Prijedlozi Na vrh

1

Bebe Na Vole

Shaped me

Adam Semijalac alias Bebè Na Volè je umjetnik fanatično predan svojoj glazbi. Novi album "Hate is a wonderful thing" objavljen na Bandcampu, a uskoro i vinilu, kao i prethodnik, donio je istu ‘kućnu’ DIY taktiku snimanja.

2

Tyger Lamb

The others

Tyger Lamb je četveroglavi vremeplovac koji voli sve što vole stari - dobar viski, staru mjuzu, aute i filmove. Na povratku u budućnost zapeo je na kraju 60-ih godina prošlog stoljeća pa u glazbenoj ponudi mutantskog stvora očekujte blues, surf, soul, dub...

3

Fire in Cairo

8 Rounds

Fire in Cairo je četveročlani alternativni rock bend iz Zagreba. Opisuje ih čvrsta ritam sekcija, obojana gitarama i catchy pjevačkim refrenima. A mogli ste ih vidjeti na Kreativnom Glazbenom Kolektivu 25.01. u Saxu.

4

Stuttgart Online

Gubitnici

Grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, izdali su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar”, a novi singl dio je trećeg, pod nazivom “Štutgart na vezi”, čije se objavljivanje u cijelosti planira tokom ove godine.

5

Mayales feat. Valerija Nikolovska

Simbol za Sunce

Pjesma Simbol za Sunce šesti je singl  ‘skinut’ sa istoimenog albuma grupe Mayales. Njegova objava ujedno je i službeni početak proslave 25 godina postojanja Mayalesa.

6

Nina Bajsić

Quiet

Nina Bajsić studira dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Kao glazbenica sudjeluje u scensko-eterskoj izvedbi dokumentarne radio-drame „Hörspiel – mala igra za slušanje (i gledanje)“ (2013.), te na 64. Dubrovačkim ljetnim igrama, u projektu „Pisci u Sponzi“, (2013.) ostvarenom u suradnji festivala sa Hrvatskim društvom pisaca.

Prati!

do sljedeće top liste