Muzika je Zvonko Radost

Top lista #3 01.03.2018 - 31.03.2018

1

NOVO!

Trophy Jump

Sympathy for the Kevin

Punk rock bend iz Zagreba formiran 2014. godine. Album prvijenac imena Depression Club izdali su krajem 2017.

2

NOVO!

Jall Aux Yeux feat John M.O.R.T

Je Te Cherche (Tražim Te)

Bihaćki bend koji stvara autorsku glazbu na francuskom jeziku snimio je spot za pjesmu “Je te cherche” (Tražim te) s Johnom iz sinjske grupe M.O.R.T. Ovo je treći singl benda (uz “La peste” i “Je m’en lave les mains”) koji najavljuje album prvijenac koji je već snimljen, te će biti objavljen u prvoj polovini drugog mjeseca.

3

2 2 2

Koma Atmosfera

Pregaženi crv

Video spot za pjesmu "Pregaženi Crv" u kojem se pored "pokretnih" crteža pojavljuje i tekst pjesme. Koma Atmosfera je akustično ambijentalni projekt s Malog Lošinja i navode da ih inspiriraju trulež,patnja,ljudi,osjećaji,mame,sinovi,nebo,zvijezde,mržnja i groblje.

4

NOVO!

Svemirko

Možda nisam dobar

U zadnjih nešto više od godine dana kao jedan od uzbudljivijih bendova s područja Balkana svojim do sada objavljenim singlovima nameće se Svemirko. Možda nisam dovoljno dobar je eklektičan spoj tzv. synth i jangle pop glazbe, plesnih i zvučno-aromatičnih ritmova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

5

NOVO!

Mel Camino

Škvadra

Radi se o autorskom pop rock bendu iz Velike Gorice. Bend je nastao krajem 2006. godine, promijenio je dosta postava i odonda je održao 80-ak nastupa.

6

NOVO!

Elis Lovrić

Merika

Rodom iz Rapca, svestrana je umjetnica, multijezična kantautorica i glumica. Nakon Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu i prestižne Accademia d'Arte Drammatica Silvio D'Amico u Rimu, profesionalno se bavi glumom i glazbom kod nas i u inozemstvu.

7

4 4 3

Ischariotzky & Anja Rikalo

Perfect Sky

"Perfect Sky" na kome je s vokalima pripomogla Anja Rikalo je snimljen u studio Morrisu te objavljen krajem 2017. Ischariotzcky je indie pop bend osnovan 2015. od strane pjevača i tekstopisca Joška Klarića.

8

NOVO!

My Buddy Moose

After The Feeling Is Gone

Četveročlani bend iz Rijeke sastavljen 2004. Sviraju glazbu različitih utjecaja pop glazbe od alt. country-a, indie rock-a do punk-a i soul-a.

9

9 3 3

Bad Daughter

Comet grounds

Bad Daughter je alias kantautorice Lovely Quinces tj. Dunje Ercegović. Pod tim imenom objavila je ukupno pet pjesama u par navrata na Bandcampu. DIY pristup snimanja preko smartphonea je zanimljiv pristup koji pojačava efekt kod slušatelja.

10

8 8 3

Fire in Cairo

Pirate

Fire in Cairo je četveročlani alternativni rock bend iz Zagreba. Opisuje ih čvrsta ritam sekcija, obojana gitarama i catchy pjevačkim refrenima. A mogli ste ih vidjeti na Kreativnom Glazbenom Kolektivu 25.01. u Saxu.

Prijedlozi Na vrh

1

Nipplepeople

Nikada

Nova pjesma predstavljena je dan nakon njihovog rasprodanog beogradskog koncerta. 'Nikada' je prvi novitet maskiranog dvojca nakon megauspješnog singla 'Frka', kojim su osvojili kompletnu regiju.

2

Them Moose Rush

Dumadu honey

"Dumadu Honey" je prvi singl s nadolazećeg albuma "Don't Pick Your Noise" koji će ugledati svjetlo dana 9. ožujka 2018. Glavnu ulogu u spotu odigrao je Miran Katar iz benda Rens Argoa & Mikagi Guitars.

3

Nina Romić

Sad kad je gotovo

Renomirana zagrebačka kantautorica, pjesmom "Sad kad je gotovo” najavljuje skori izlazak četvrtog albuma, čije se snimanje odvija pod budnim producentskim okom i uhom Marijana Jelenića.

4

Bilk

LOVE4androids

Drugi singl s nadolazećeg četvrtog albuma ''Quantum status'' benda Bilk, jedan od prvih na Hrvatskoj sceni koji su elektorničku glazbu počeli svirati uživo.

5

Radio Aktiv

Zašto ne pokažemo djeci

Novim singlom "Zašto ne pokažemo djeci" Radio Aktiv predstavlja i novu postavu i zvuk benda te nastavlja „širenje glazbenih vidika svakim sljedećim singlom”, kako su iz benda i najavili.

6

Jonathan

I never meant to be there

Pjesma koja je najavila drugo izdanje benda dobila je upečatljiv video za čije snimanje, montažu i produkciju je zaslužan Filip Gržinčić a koji je sniman u Malinskoj u sklopu bivšeg hotelskog kompleksa Haludovo.

Prati!

do sljedeće top liste