Muzika je Zvonko Radost

Top lista #9 27.02.2017. - 05.03.2017.

1

1 1 4

Marko Ramljak bend

Two Worlds

Marko Ramljak šibenski je violinist i skladatelj. Iza sebe ima tri albuma. 2015. oko sebe okuplja bend s kojima snima svoj treći album, na kojem se nalazi i pjesma Two Worlds.

2

NOVO!

Svemir

Snijeg

Zagrebački rock band Svemir imao je zanimljivu godinu. Kroz 2016. izdali su album „Male laži”, predstavili „Dunjinu pjesmu”, imali bliski susret s policijom i održali čak 2 promocije istog albuma. Dok ulaze u šestu godinu postojanja zatvaraju jedan krug i predstavljaju pjesmu „Snijeg”. To je peti i ujedno posljednji singl s albuma za čiju je video priču zaslužan Doringo.

3

NOVO!

Porto Morto

Zadnji dan zime

"Zadnji dan zime" šesta je stvar sa samoizdatog debitantskog albuma zagrebačkog benda Porto Morto. Bend je isplovio iz suradnje kroz JeboTon kolektiv 2011. 

 

4

NOVO!

Pacifik

Led

Beogradski indie sastav Pacifik objavio je novi spot za singl "Led". Singl je izdala izdavačka kuća Menart, a prateći spot je režirao i montirao Miodrag Ilić.

 

5

3 3 3

Peglica i komandos

Kefter Gatha

Kefter Gatha prva je stvar s istoimenog debitantskog albuma mladog zagrebačkog benda Peglica i komandos. Album je izašao u siječnju ove godine.

 

6

2 2 2

Daughters of Kilimanjaro

Kilimanjaro

Daughters of Kilimanjaro  peteročlani je sastav osnovan 2014. godine u Zagrebu. U svojem eklektičnom pristupu alternativnom rocku miješaju utjecaje post-punka, alter i post-rocka s progresivnijim izričajem. U siječnju ove godine izdaju prvi EP pod naslovom "Even Quentin got disgusted".

 

7

5 2 6

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

 

8

NOVO!

Spiridon

Šamar

Spiridon je mladi pospunk bend iz Makarske s trenutnom adresom u Zagrebu. Pjesma "Šamar" naslovna je stvar s albuma "Čovjek monstrum" izdanog ovaj mjesec. 

 

9

7 7 2

Bernays Propaganda

Politika

Pjesma "Politika" s istoimenog albuma makedonskog benda Bernays Propaganda dobila je novi spot ovog mjeseca.

 

10

8 4 4

Sloming Moops

Get Along

Sloming Moops je garage punk one-man band Sana Mikuleca, nastao sredinom 2015. godine. “Get Along” druga je stvar sa njegovog drugog albuma “Dance Drool” koji je izašao početkom ove godine.

 

Prijedlozi Na vrh

1

Seine

Ko

Pjesma "Ko" treći je singl sa nadolazećeg albuma zagrebačkog benda Seine, najavljenog za jesen. Pjesma je snimljena u studiju Šamarčina u vrbasu. Režiju spota potpisuje Marina Uzelac.

 

2

Lynch

Horseabout

Lynch je četveročlani sastav iz Ljubljane. Pjesma Horseabout B je strana nadolazeće singlice najavljene za ovo proljeće. Pjesma je snimljena u RSL studiju u Novom Mestu. 

 

3

Franolić Jovanović Ćulap

Put

Franolić Jovanović Ćulap zagrebački je world music trio. Izvode autorske pjesme inspirirane arapskim, indijskim, balkanskim i turskim melodijama, ali i bluesom i jazzom. Pjesma "Put" nalazi se na istoimenom albumu.

 

4

Media Stres

End Times

Čakovečki alt rock bend Media Stres objavio je videospot za singl “End Times” s njihovog trećeg EP-a “E.V.I.L. II”. Spot prati protagonista “Madaha” i njegovo preživljavanje apokaliptičnog svijeta o kojem Media Stres priča u konceptualnom albumu “E.V.I.L.” Za snimanje spota bio je zadužen Dinko Šimac i njegova ekipa iz Theikobraz Productions.

 

5

Stephany Stefan

Clouds

Multitalentirana Stephany Stefan iz Rijeke novo je ime na glazbenoj sceni. Pjesma "Clouds" najavni je singl za EP koji bi trebao ugledati svjetlo dana 5. ožujka. Prateći je video snimio Gregor Bogdanović.

 

6

Pi

Kralj Matijaš

Talentirana producentica i multiinstrumentalistica Ivana Picek ovaj je mjesec izdala album Časna lubanjska pod umjetničkim imenom Pi

 

Prati!

do sljedeće top liste