Muzika je Zvonko Radost

Top lista #8 20.02.2017. - 26.02.2017.

1

1 1 3

Marko Ramljak bend

Two Worlds

Marko Ramljak šibenski je violinist i skladatelj. Iza sebe ima tri albuma. 2015. oko sebe okuplja bend s kojima snima svoj treći album, na kojem se nalazi i pjesma Two Worlds.

2

NOVO!

Daughters of Kilimanjaro

Kilimanjaro

Daughters of Kilimanjaro  peteročlani je sastav osnovan 2014. godine u Zagrebu. U svojem eklektičnom pristupu alternativnom rocku miješaju utjecaje post-punka, alter i post-rocka s progresivnijim izričajem. U siječnju ove godine izdaju prvi EP pod naslovom "Even Quentin got disgusted".

3

4 4 2

Peglica i komandos

Kefter Gatha

Kefter Gatha prva je stvar s istoimenog debitantskog albuma mladog zagrebačkog benda Peglica i komandos. Album je izašao u siječnju ove godine.

4

NOVO!

Irena Žilić

X

Nakon pjesme "The Moon" Irena Žilić singlom "X" najavljuje drugi album. Album pod producentskom palicom Marka Mrakovčića svjetlo će dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

5

5 2 5

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

6

10 6 2

dRUMELODY

Bad Sunshine

Stvar Bad Sunshine nalazi se na sedmom albumu sarajevskog futurističkog elektro-muzičkog projekta dRUMELODY. Ovo nije obično izdanje jer album, ujedno prvi koji je izašao na vinilu, sadrži i strip od 40 stranica.

7

NOVO!

Bernays Propaganda

Politika

Pjesma "Politika" s istoimenog albuma makedonskog benda Bernays Propaganda dobila je novi spot ovog mjeseca.

8

9 4 3

Sloming Moops

Get Along

Sloming Moops je garage punk one-man band Sana Mikuleca, nastao sredinom 2015. godine. “Get Along” druga je stvar sa njegovog drugog albuma “Dance Drool” koji je izašao početkom ove godine.

9

2 2 3

Crno dete

Visina

"Visina" prva je stvar s trećeg albuma beogradskog dua Crno dete, naslovljenog Zlatne stvari. Album je snimljen u studiju Šamarčina u Vrbasu.

10

1 1 6

M.O.R.T.

Volim

Sinjski MORT objavio je novi video "nespot" za pjesmu „Volim“ s hvaljenog albuma „Tužna Kocka“ objavljenoga u ožujku ove godine. Za snimanje, montaži i postprodukciju odgovoran je Nevio Smajić, a glumci su slučajno zatečeni prijatelji benda.

Prijedlozi Na vrh

1

Porto Morto

Zadnji dan zime

"Zadnji dan zime" šesta je stvar sa samoizdatog debitantskog albuma zagrebačkog benda Porto Morto. Bend je isplovio iz suradnje kroz JeboTon kolektiv 2011. 

 

2

Svemir

Snijeg

Zagrebački rock band Svemir imao je zanimljivu godinu. Kroz 2016. izdali su album „Male laži”, predstavili „Dunjinu pjesmu”, imali bliski susret s policijom i održali čak 2 promocije istog albuma. Dok ulaze u šestu godinu postojanja zatvaraju jedan krug i predstavljaju pjesmu „Snijeg”. To je peti i ujedno posljednji singl s albuma za čiju je video priču zaslužan Doringo.

 

3

Spiridon

Šamar

Spiridon je mladi pospunk bend iz Makarske s trenutnom adresom u Zagrebu. Pjesma "Šamar" naslovna je stvar s albuma "Čovjek monstrum" izdanog ovaj mjesec. 

 

4

Sourone

Virtual Normality

Stvar "Virtual Normality" nalazi se na istoimenom EP-u producenta Sourone. EP je izdan od zagrebačke izdavačke kuće Pistolero Recordings, usredotočene na underground electro scenu.

 

5

Pacifik

Led

Beogradski indie sastav Pacifik objavio je novi spot za singl "Led". Singl je izdala izdavačka kuća Menart, a prateći spot je režirao i montirao Miodrag Ilić.

 

6

Autopark

Isplaniraj mi dan

Beogradski sastav Autopark objavio je spot za singl "Isplaniraj mi dan". Tema spota migrantska je kriza i svijet oko nas.

 

Prati!

do sljedeće top liste