Muzika je Zvonko Radost

Top lista #7 13.02.2017. - 19.02.2017.

1

1 1 2

Marko Ramljak bend

Two Worlds

Marko Ramljak šibenski je violinist i skladatelj. Iza sebe ima tri albuma. 2015. oko sebe okuplja bend s kojima snima svoj treći album, na kojem se nalazi i pjesma Two Worlds.

2

3 2 2

Crno dete

Visina

"Visina" prva je stvar s trećeg albuma beogradskog dua Crno dete, naslovljenog Zlatne stvari. Album je snimljen u studiju Šamarčina u Vrbasu.

3

2 1 5

M.O.R.T.

Volim

Sinjski MORT objavio je novi video "nespot" za pjesmu „Volim“ s hvaljenog albuma „Tužna Kocka“ objavljenoga u ožujku ove godine. Za snimanje, montaži i postprodukciju odgovoran je Nevio Smajić, a glumci su slučajno zatečeni prijatelji benda.

4

NOVO!

Peglica i komandos

Kefter Gatha

Kefter Gatha prva je stvar s istoimenog debitantskog albuma mladog zagrebačkog benda Peglica i komandos. Album je izašao u siječnju ove godine.

5

6 2 4

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

6

NOVO!

Svemirko

Na tvom zidu

“Na tvom zidu” četvrta je stvar s nedavno objavljenog Svemirkovog albuma-prvijenca. Album “Vanilija“, napisan, snimljen i produciran unutar četiri zida sobe u kojoj živi posljednjih godinu dana, zbirka je suvremenih pop pjesama koje su rezultat inspiracije koju Svemirko pronalazi u raznoj glazbi drugih autora kao i svojem životnom iskustvu.

7

NOVO!

Ogenj

Lepa Mara

Koprivnički folk etno pankeri Ogenj snimili su spot za pjesmu Lepa Mara. Spot je sniman u malom mjestu Goričko nedaleko Koprivnice, a režiju i montažu potpisuje mladi koprivnički umjetnik Bojan Koštić. Svi tekstovi benda pisani su na dijalektu sjeverozapadne Hrvatske.

8

NOVO!

Dogs in Kavala

Hvala što postojiš

“Hvala što postojiš” prvi je izdani singl beogradske trojke Dogs in Kavala. Bend je oformljen u travnju 2016.

9

4 4 2

Sloming Moops

Get Along

Sloming Moops je garage punk one-man band Sana Mikuleca, nastao sredinom 2015. godine. “Get Along” druga je stvar sa njegovog drugog albuma “Dance Drool” koji je izašao početkom ove godine.

10

NOVO!

dRUMELODY

Bad Sunshine

Stvar Bad Sunshine nalazi se na sedmom albumu sarajevskog futurističkog elektro-muzičkog projekta dRUMELODY. Ovo nije obično izdanje jer album, ujedno prvi koji je izašao na vinilu, sadrži i strip od 40 stranica.

Prijedlozi Na vrh

1

Diesel Woods

Blu

"Blu" naslovna je stvar s novog samoizdanog albuma "H" hrvatskog elektro rock benda Diesel Woods. 

 

2

Daughters of Kilimanjaro

Kilimanjaro

Daughters of Kilimanjaro  peteročlani je sastav osnovan 2014. godine u Zagrebu. U svojem eklektičnom pristupu alternativnom rocku miješaju utjecaje post-punka, alter i post-rocka s progresivnijim izričajem. U siječnju ove godine izdaju prvi EP pod naslovom "Even Quentin got disgusted".

 

3

Bernays Propaganda

Politika

Pjesma "Politika" s istoimenog albuma makedonskog benda Bernays Propaganda dobila je novi spot ovog mjeseca.

 

4

Didak Lazzarin

Zrcalo

Pjesma "Zrcalo" novi je singl tročlanog dubrovačkog pop sastava Didak Lazzarin. Bend iza sebe ima 3 EP-a.

 

5

Irena Žilić

X

Nakon pjesme "The Moon" Irena Žilić singlom "X" najavljuje drugi album. Album pod producentskom palicom Marka Mrakovčića svjetlo će dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

 

6

Bar Bullies

Everything Sucks (Everybody s Having a Good Time)

"Everything sucks (Everybody's Having a Good Time)" posljednja je stvar na debitantskom EP-u kragujevačke disco punk skupine Bar Bullies.

 

Prati!

do sljedeće top liste