Muzika je Zvonko Radost

Top lista #6 06.02.2017. - 12.02.2017.

1

NOVO!

Marko Ramljak bend

Two Worlds

Marko Ramljak šibenski je violinist i skladatelj. Iza sebe ima tri albuma. 2015. oko sebe okuplja bend s kojima snima svoj treći album, na kojem se nalazi i pjesma Two Worlds.

2

1 1 4

M.O.R.T.

Volim

Sinjski MORT objavio je novi video "nespot" za pjesmu „Volim“ s hvaljenog albuma „Tužna Kocka“ objavljenoga u ožujku ove godine. Za snimanje, montaži i postprodukciju odgovoran je Nevio Smajić, a glumci su slučajno zatečeni prijatelji benda.

3

NOVO!

Crno dete

Visina

"Visina" prva je stvar s trećeg albuma beogradskog dua Crno dete, naslovljenog Zlatne stvari. Album je snimljen u studiju Šamarčina u Vrbasu.

4

NOVO!

Sloming Moops

Get Along

Sloming Moops je garage punk one-man band Sana Mikuleca, nastao sredinom 2015. godine. “Get Along” druga je stvar sa njegovog drugog albuma “Dance Drool” koji je izašao početkom ove godine.

5

NOVO!

Sunshine Madness

Raindrop Shadows

Riječki bend Sunshine Madness predstavlja spot za pjesmu "Raindrop Shadows" s nadolazećeg debi albuma. U spot su uvrstili lutke/karikature, a za njihovo stvaranje zaslužan je Mihajlo Uzelac iz lutkarskog kazališta Rijeka, a za kostimografiju Svjetlana Šalić.

6

4 2 3

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

7

NOVO!

Nikola Vranjković

Dve reči

Pjesmu ”Dve reči” Nikola je Vranjković izvodio sa svojim bivšim bendom Block Out, ali tek je sada dobila studijsku snimku kao i službeni spot. Za scenarij i režiju je bila odgovorna Milena Grujić. Glavne uloge su igrali poznati glumci Ana Marković i Sergej Trifunović.

8

2 2 2

Irena Žilić

The Moon

Mlada zagrebačka kantautorica Irena Žilić oduševila je publiku i struku EP-em "Days of Innocence" te albumom "Travelling", koji je bio proglašen jednim od najznačajnijih  hrvatskih/domaćih izdanja u 2014. Posljednjih nekoliko mjeseci priprema novi materijal, a "The Moon" je prva od pjesama s nadolazećeg, drugog albuma.

9

8 8 2

Japanski premijeri

I Left My Wallet in Randiška Višnjevica

"I Left My Wallet in Randiška Višnjevica" druga je stvar s petog albuma riječkog benda Japanski premijeri, nedavno objavljenog "Perkusije, gospodine!". To je treći i ujedno posljedni dio muzičke serije "Može, može, naravno".

10

NOVO!

From Another Mother

Slap out of it

"Slap Out of It" posljednja je stvar s nedavno objavljenog debitantskog albuma "Epileptir" zagrebačke punk rock trojke From Another Mother.

Prijedlozi Na vrh

1

dRUMELODY

Bad Sunshine

Stvar Bad Sunshine nalazi se na sedmom albumu sarajevskog futurističkog elektro-muzičkog projekta dRUMELODY. Ovo nije obično izdanje jer je u pitanju glazbeni album s devet novih pjesama, ujedno i prvi koji je izašao na vinilu, već stoga jer album “Aero”sadržavati i strip od 40 stranica.

2

Svemirko

Na tvom zidu

“Na tvom zidu” četvrta je stvar s nedavno objavljenog Svemirkovog albuma-prvijenca. Album “Vanilija“, napisan, snimljen i produciran unutar četiri zida sobe u kojoj živi posljednjih godinu dana, zbirka je suvremenih pop pjesama koje su rezultat inspiracije koju Svemirko pronalazi u raznoj glazbi drugih autora kao i svojem životnom iskustvu.

 

3

Peglica i komandos

Kefter Gatha

Kefter Gatha prva je stvar s istoimenog debitantskog albuma mladog zagrebačkog benda Peglica i komandos. Album je izašao u siječnju ove godine.

 

4

Dogs in Kavala

Hvala što postojiš

“Hvala što postojiš” prvi je izdani singl beogradske trojke Dogs in Kavala. Bend je oformljen u travnju 2016.

5

Ogenj

Lepa Mara

Koprivnički folk etno pankeri Ogenj snimili su spot za pjesmu Lepa Mara. Spot je sniman u malom mjestu Goričko nedaleko Koprivnice, a režiju i montažu potpisuje mladi koprivnički umjetnik Bojan Koštić. Svi tekstovi benda pisani su na dijalektu sjeverozapadne Hrvatske.

 

6

Kensington Lima

It Was Better in the Days of Cassete

Pjesma glazbenog projekta Kensington Lima, “It was better in the days of cassette“, posveta je formatu kazeta, albuma i devedesetim godinama 20. Stoljeća. Kensington Lima autorski je projekt Josipa Radića koji je zaslužan za sve vokalne i instrumentalne dionice na pjesmi, dok produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

 

Prati!

do sljedeće top liste