Muzika je Zvonko Radost

Top lista #5 30.01.2017. - 05.02.2017.

1

1 1 3

M.O.R.T.

Volim

Sinjski MORT objavio je novi video "nespot" za pjesmu „Volim“ s hvaljenog albuma „Tužna Kocka“ objavljenoga u ožujku ove godine. Za snimanje, montaži i postprodukciju odgovoran je Nevio Smajić, a glumci su slučajno zatečeni prijatelji benda.

2

NOVO!

Irena Žilić

The Moon

Mlada zagrebačka kantautorica Irena Žilić oduševila je publiku i struku EP-em "Days of Innocence" te albumom "Travelling", koji je bio proglašen jednim od najznačajnijih  hrvatskih/domaćih izdanja u 2014. Posljednjih nekoliko mjeseci priprema novi materijal, a "The Moon" je prva od pjesama s nadolazećeg, drugog albuma.

3

NOVO!

Buč Kesidi

Stani!! Stani!!!

„Stani!! Stani!!!“ benda Buč Kesidi singl je s albuma „Posesivno-ospulsivni hospul“.Spot je režirao basist benda Alen Duš i oslikan je teškim nesanicama koje su ga proganjale tokom ljeta, za vrijeme rada na albumu. Spot je snimila Milica Cvetković, a montirali su ga Mila Delić i David Mađar. Video je urađen u nezavisnoj produkciji „Praskozorje“, uz podršku Kulturnog centra Pančeva.

4

2 2 2

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

5

4 4 2

The Cyclist Conspiracy

Virility

Deseteročlani beogradski psihodelični sastav The Cyclist Conspiracy objavio je spot za „Virility“, drugu stvar s njihovog novog EP-a „Mashallah Plan : Virility“.

6

6 3 4

TOMISLAV

In the Middle

Dosadašnji Tomislav materijal je izdan na EP-u „Teardrop Spin“ koji je ostvario zapažene reakcije među audio ljubiteljima elektroničkog undergrounda. Nakon masteringa u čuvenom zagrebačkom Kramasonik studiju, album "Stones" je tik pred izlaskom, a prvi okus smo dobili kroz video singl "In The Middle".

7

NOVO!

Iz@ Medošević

Mikročip

Iz@ Medošević ima novi spot za singl ‘Mikročip’ s posljednjeg albuma ‘Granulo je sunce’. Pjesma ‘Mikročip’ trominutni je satirični disko – punk koji se bavi temom međusobnog disbalansa tehnologije i morala u ljudskom društvu. Dok s jedne strane tehnologija napreduje i razvija se, moral ljudi opada, što rađa mogućnost zloupotrebe tehnologije koja može dovesti u pitanje slobodu ljudi, a i sam njihov opstanak na planeti..

8

NOVO!

Japanski premijeri

I Left My Wallet in Randiška Višnjevica

"I Left My Wallet in Randiška Višnjevica" druga je stvar s petog albuma riječkog benda Japanski premijeri, nedavno objavljenog "Perkusije, gospodine!". To je treći i ujedno posljedni dio muzičke serije "Može, može, naravno".

9

7 6 3

Nellcote

If Only They Could

Nellcote se vraća s novim uratkom nakon više od godinu dana traganja za izgubljenim dušama. Pjesma "If Only They Could" jedan je od zapisa s tih putovanja, a ujedno i najava za nadolazeće višeminutno izdanje. Bend je i dalje vjeran snimanju u sobnoj atmosferi, a kako zvuči ova akustična minijatura možete otkriti uz hipnotičnu video priču za koju je zaslužan Dino Santaleza (Vila Propuh Studio).

10

3 3 3

NLV

Look Around You

Pulski NLV objavljuju novi singl "Look Around You" s hvaljenog albuma prvijenca koji se našao u samom vrhu top lista za 2016. godinu. Emotivni singl prati i energični spot sniman u samo jednom kadru, što još više pojačava samu emociju pjesme.

Prijedlozi Na vrh

1

Sloming Moops

Get Along

Sloming Moops je garage punk one-man band Sana Mikuleca, nastao sredinom 2015. godine. “Get Along” druga je stvar sa njegovog drugog albuma “Dance Drool” koji je izašao početkom ove godine.

2

From Another Mother

Slap out of it

"Slap Out of It" posljednja je stvar s nedavno objavljenog debitantskog albuma "Epileptir" zagrebačke punk rock trojke From Another Mother.

3

Nikola Vranjković

Dve reči

Pjesmu ”Dve reči” Nikola je Vranjković izvodio sa svojim bivšim bendom Block Out, ali tek je sada dobila studijsku snimku kao i službeni spot. Za scenarij i režiju je bila odgovorna Milena Grujić. Glavne uloge su igrali poznati glumci Ana Marković i Sergej Trifunović.

4

Sunshine Madness

Raindrop Shadows

Riječki bend Sunshine Madness predstavlja spot za pjesmu "Raindrop Shadows" s nadolazećeg debi albuma. U spot su uvrstili lutke/karikature, a za njihovo stvaranje zaslužan je Mihajlo Uzelac iz lutkarskog kazališta Rijeka, a za kostimografiju Svjetlana Šalić.

5

Crno dete

Visina

"Visina" prva je stvar s trećeg albuma beogradskog dua Crno dete, naslovljenog Zlatne stvari. Album je snimljen u studiju Šamarčina u Vrbasu.

6

Marko Ramljak bend

Two Worlds

Marko Ramljak šibenski je violinist i skladatelj. Iza sebe ima tri albuma. 2015. oko sebe okuplja bend s kojima snima svoj treći album, na kojem se nalazi i pjesma Two Worlds.

Prati!

do sljedeće top liste