Muzika je Zvonko Radost

Top lista #4 23.01.2017. - 29.01.2017.

1

1 1 2

M.O.R.T.

Volim

Sinjski MORT objavio je novi video "nespot" za pjesmu „Volim“ s hvaljenog albuma „Tužna Kocka“ objavljenoga u ožujku ove godine. Za snimanje, montaži i postprodukciju odgovoran je Nevio Smajić, a glumci su slučajno zatečeni prijatelji benda.

2

NOVO!

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

3

3 3 2

NLV

Look Around You

Pulski NLV objavljuju novi singl "Look Around You" s hvaljenog albuma prvijenca koji se našao u samom vrhu top lista za 2016. godinu. Emotivni singl prati i energični spot sniman u samo jednom kadru, što još više pojačava samu emociju pjesme.

4

NOVO!

The Cyclist Conspiracy

Virility

Deseteročlani beogradski sastav The Cyclist Conspiracy objavio je spot za pjesmu "Virility" sa njihovog najnovijeg EP-a "Mashallah Plan: Virility".

5

2 1 5

Svemir

Dunjina pjesma

Bend Svemir iz Zagreba nedavno je objavio spot za „Dunjinu pjesmu“, sa njihovog albuma “Male Laži”. Režisersko-snimateljski posao povjeren je Filter produkciji, dok je pjesma snimana u Pod.room studiju. Autorka pjesme je Zvonka Obajdin, koja numeru i spot opisuje kao intimne, te otkriva da su inspirirani njenim odnosom sa kćeri Dunjom.

6

4 3 3

TOMISLAV

In the Middle

Dosadašnji Tomislav materijal je izdan na EP-u „Teardrop Spin“ koji je ostvario zapažene reakcije među audio ljubiteljima elektroničkog undergrounda. Nakon masteringa u čuvenom zagrebačkom Kramasonik studiju, album "Stones" je tik pred izlaskom, a prvi okus smo dobili kroz video singl "In The Middle".

7

6 6 2

Nellcote

If Only They Could

Nellcote se vraća s novim uratkom nakon više od godinu dana traganja za izgubljenim dušama. Pjesma "If Only They Could" jedan je od zapisa s tih putovanja, a ujedno i najava za nadolazeće višeminutno izdanje. Bend je i dalje vjeran snimanju u sobnoj atmosferi, a kako zvuči ova akustična minijatura možete otkriti uz hipnotičnu video priču za koju je zaslužan Dino Santaleza (Vila Propuh Studio).Po

8

NOVO!

Porto Morto

Omlet

Mladi enuzijastični glazbeni sastav opet ''hara'' kulturnom scenom s novim hitom ''Omlet'' tradicijonalno svirajući nenadmašivi progressive rock. Napravili su pravi mix osjećaja s prelijepim instrumentalom, ali i s riječima malo težeg značenja. To je bend koji je isplovio iz suradnje kroz JeboTon kolektiv 2011. i posljednjih je 6 godina djelovao u Zagrebu, pažljivo formirao svoj glazbeni izričaj te 1. prosinca 2016. objavio svoj debitantski album Porto Morto

9

8 3 6

Repetitor

Suženi snovi

Beogradski garažni-postpunk-noise-rock bend Repetitor u svom glazbenom opusu ne pristaje na kompromise. Zvuk im je i dalje opasan, drzak, naelektriziran, bijesan i nemilosrdan, kao da se radi o životu i smrti.

10

NOVO!

Bitipatibi

Dušo

Bitipatibi, jedan od najaktualnijih i najoriginalnijih bendova u regiji, objavio je novi singl ,,Dušo“. Grupa predvođena Unom Gašić, kojoj se za ovu priliku pridružio i Miki Ristić (Darkwood Dub) svoju verziju indie/shoegaze/dream popa nesebično šalje u svijet svakom pjesmom i svakim koncertom

Prijedlozi Na vrh

1

Irena Žilić

The Moon

Mlada zagrebačka kantautorica Irena Žilić oduševila je publiku i struku EP-em "Days of Innocence" te albumom "Travelling", koji je bio proglašen jednim od najznačajnijih hrvatskih/domaćih izdanja u 2014. Posljednjih nekoliko mjeseci priprema novi materijal, a "The Moon" je prva od pjesama s nadolazećeg, drugog albuma.

2

Iz@ Medošević

Mikročip

Iz@ Medošević ima novi spot za singl ‘Mikročip’ s posljednjeg albuma ‘Granulo je sunce’. Pjesma ‘Mikročip’ trominutni je satirični disko – punk koji se bavi temom međusobnog disbalansa tehnologije i morala u ljudskom društvu. Dok s jedne strane tehnologija napreduje i razvija se, moral ljudi opada, što rađa  mogućnost zloupotrebe tehnologije koja može dovesti u pitanje slobodu ljudi, a i sam njihov opstanak na planeti.

3

Japanski premijeri

I Left My Wallet in Randiška Višnjevica

"I Left My Wallet in Randiška Višnjevica" druga je stvar s petog albuma riječkog benda Japanski premijeri, nedavno objavljenog "Perkusije, gospodine!". To je treći i ujedno posljedni dio muzičke serije "Može, može, naravno".

4

Buč Kesidi

Stani!! Stani!!!

„Stani!! Stani!!!“ benda Buč Kesidi singl je s albuma „Posesivno-ospulsivni hospul“.
Spot je režirao basist benda Alen Duš i oslikan je teškim nesanicama koje su ga proganjale tokom ljeta, za vrijeme rada na albumu. Spot je snimila Milica Cvetković, a montirali su ga Mila Delić i David Mađar. Video je urađen u nezavisnoj produkciji „Praskozorje“, uz podršku Kulturnog centra Pančeva.

5

Svemirko

Vrati mi se još jedanput

“Vrati mi se još jedanput” drugi je i najavni singl albuma Svemirkovog prvijenca.
Album “Vanilija“, napisan, snimljen i produciran unutar četiri zida sobe u kojoj živi posljednjih godinu dana, zbirka je suvremenih pop pjesama koje su rezultat inspiracije koju Svemirko pronalazi u raznoj glazbi drugih autora kao i svojem životnom iskustvu.

6

Kazan

Gondže ružo

Etno bend Kazan objavljuje spot za pjesmu Gondže Ružo. Bend je nastao na krilima projekta EtnOrkestar koji je okupljao glazbenike sa zajedničkom ljubavlju prema etno glazbi, međutim želja za stvaranjem autorskih djela inspiriranih tradicionalnim izričajem hrvatskih i balkanskih prostora je ipak bila jača i primorala ih da se osamostale. Od 2013. stvaraju i sviraju, a nedavno su izdali i prvi studijski uradak.

Prati!

do sljedeće top liste