Muzika je Zvonko Radost

Top lista #16 17.04.2017. - 23.04.2017.

1

NOVO!

Vizija

Glasno!

Bend Vizija iz Skopja objavio je pjesmu „Glasno“ koja je dobila i svoj video-spot, a dolazi sa istoimenog debitantskog albuma. Spot je autorsko djelo Marka Džambazoskog koji je radnju smjestio u mračne prostorije gdje se skoro sve vrijeme vide samo siluete članova benda.Vizija postoji već pet godina i čini je jedna dama, Liljana Jankova koja svira bas gitaru i prateći je vokal, zajedno sa tri momka, Marko Džambasoski gitara i prateći vokal, Marko Gapo, vokal i ritam gitara, te Siniša Gorgevik na bubnjevima.

2

3 2 3

Catrin Noise

Told You Once

Banjalučka kantautorica Catrin Noise, povodom 10 godina bavljenja muzikom, dala je vizualni identitet pjesmi "Told You Once" s albuma "Out". Autorka kaže da pjesma ispituje međuljudske odnose, otuđenje, strah od iskrenosti i otvorenosti.

3

NOVO!

Auguste

Trebam malo

Auguste su izdale novi singl “Trebam malo”. Produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak.Prateći videospot novog singla djelo je redateljice Marcelle Zanki, zaslužne i za sanjiv spot singla “Ruke". U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija – Milan Latković i Duje Kundić.

4

7 1 4

Kontradikshn

027

Kontradikshn, elektro rock sastav iz Brežica, objavio je debitantski album naslovljen "Reframing". Spot za singl 027 izašao je ovaj mjesec. Nakon što su osvojili drugo mjesto na šetom Demofestu, izdali su prvi EP „Anatomy“ koji im je omogućio regionalnu turneju, da bi godinu dana kasnije bili proglašeni jednim od boljih novijih slovenskih bendova.

5

4 3 6

Baobab

U gradu koji tone

Pjesma "u gradu koji tone" singl je s nadolazećeg albuma "Naše vreme" benda Baobab iz Arilja. Singl je snimljen u Studiju OFF u Sevojnu.

6

NOVO!

Harvo Jay

Tvornice

"Tvornice" su treća stvar s albuma prvijenca Harvo Jaya "Sok od Agonije".  Harvo Jay su Hrvoje Dešić - vokali, gitara, Marko Pernarčić - bas, vokali, Šimun Padovan - bubnjevi, perkusije, vokali. Snimanje i miks obavio je Marko Pernarčić.

7

8 4 5

Radost!

Ali nismo

Zagrebački alt rock bend Radost! prošli je mjesec izdao novi album naslovljen "U zoni". "Ali nismo" naslovna je pjesma albuma. Album je snimljen u zagrebačkom studiju Radost!

8

NOVO!

Telegram

Soba

"Soba" je prva stvar sa Telegramovog prvog albuma "Iza nas". Pjesma je snimana u studiju Digimedija u Beogradu. Snimanje i mastering potpisuje Goran Crevar.

9

2 1 7

Media Stres

End Times

Čakovečki alt rock bend Media Stres objavio je videospot za singl “End Times” s njihovog trećeg EP-a “E.V.I.L. II”. Spot prati protagonista “Madaha” i njegovo preživljavanje apokaliptičnog svijeta o kojem Media Stres priča u konceptualnom albumu “E.V.I.L.” Za snimanje spota bio je zadužen Dinko Šimac i njegova ekipa iz Theikobraz Productions

10

1 1 2

Aleksandar Veliki

Svinji

Pjesma "Svinji" druga je stvar s EP-a Ploči/Svinji projekta Aleksandar Veliki iz Skoplja. EP je izdan od izdavačke kuće Balkan Veliki.

Prijedlozi Na vrh

1

June

Shine

Pjesma "Shine" nalazi se na novom albumu mladog makedonskog indie benda June. "Living for the Weekend", njihov treći studijski album, izašao je u ožujku. Album je snimljen u skopljanskom Alshar studiju.

2

Dogs in Kavala

Boje

Beogradski psychedelic-garage trio Dogs in Kavala objavio je novi singl "Boje" i prateći video spot. Iza sebe imaju jedan singl, “Hvala Ti Što Postojiš“, kao i jedno kasetno izdanje. Spot je režirao Dušan Marić.

3

delapse

Melt

Projekt delapse predstavlja se singlom Melt. Iza imena delapse stoji Leonard Klaić, glazbenik i producent koji je na sceni aktivan proteklih 10-ak godina. Krenuo je kao suosnivač i bubnjar benda She Loves Pablo, nastavio radom u bendu Killed A Fox te paralelno radio produkciju i za Portman, Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Malady Lane... Na prvom singlu Leonard je zaslužan za elektroniku, live instrumente i produkciju, a kao vokal gostuje Chris Ian. (Killed a Fox)

 

4

Slow Motion Suicide

Revolution

Nakon videa za "Castaway", zagrebački alternativni rock bend Slow Motion Suicide predstavlja novi spot, ovoga puta za drugi singl nazvan "Revolution" koji se nalazi na debi albumu "Slow Motion Suicide".

5

Revirgin

Anything Lethal?

Revirgin čakovečki je alt rock solo projekt osnovan kao duo 2015 godine. Pjesma "Anything Lethal?" nalazi se na novom, prvom albumu ".​.​.​at the point when the milk tastes better than the cereal itself​.​.​."

6

Big Strip Gorila

Portret budala

Mlada zagrebaèka "zoo-rock" četvorka Big Strip Gorila predstavlja novi singl "Portret budala" s debitantskog albuma 'Moment'. Autorstvo pjesme potpisuje cijeli bend, osim teksta kojem je autor Marko Jankek, a originalni spot je snimio i režirao Toni Mijač u suradnji s bendom.

Prati!

do sljedeće top liste