Muzika je Zvonko Radost

Top lista #10 06.03.2017. - 12.03.2017.

1

NOVO!

Media Stres

End Times

Čakovečki alt rock bend Media Stres objavio je videospot za singl “End Times” s njihovog trećeg EP-a “E.V.I.L. II”. Spot prati protagonista “Madaha” i njegovo preživljavanje apokaliptičnog svijeta o kojem Media Stres priča u konceptualnom albumu “E.V.I.L.” Za snimanje spota bio je zadužen Dinko Šimac i njegova ekipa iz Theikobraz Productions.

2

NOVO!

Lynch

Horseabout

Lynch je četveročlani sastav iz Ljubljane. Pjesma Horseabout B je strana nadolazeće singlice najavljene za ovo proljeće. Pjesma je snimljena u RSL studiju u Novom Mestu. 

3

3 3 2

Porto Morto

Zadnji dan zime

"Zadnji dan zime" šesta je stvar sa samoizdatog debitantskog albuma zagrebačkog benda Porto Morto. Bend je isplovio iz suradnje kroz JeboTon kolektiv 2011. 

4

5 3 4

Peglica i komandos

Kefter Gatha

Kefter Gatha prva je stvar s istoimenog debitantskog albuma mladog zagrebačkog benda Peglica i komandos. Album je izašao u siječnju ove godine.

5

2 2 2

Svemir

Snijeg

Zagrebački rock band Svemir imao je zanimljivu godinu. Kroz 2016. izdali su album „Male laži”, predstavili „Dunjinu pjesmu”, imali bliski susret s policijom i održali čak 2 promocije istog albuma. Dok ulaze u šestu godinu postojanja zatvaraju jedan krug i predstavljaju pjesmu „Snijeg”. To je peti i ujedno posljednji singl s albuma za čiju je video priču zaslužan Doringo.

6

1 1 5

Marko Ramljak bend

Two Worlds

Marko Ramljak šibenski je violinist i skladatelj. Iza sebe ima tri albuma. 2015. oko sebe okuplja bend s kojima snima svoj treći album, na kojem se nalazi i pjesma Two Worlds.

7

NOVO!

Seine

Ko

Pjesma "Ko" treći je singl sa nadolazećeg albuma zagrebačkog benda Seine, najavljenog za jesen. Pjesma je snimljena u studiju Šamarčina u vrbasu. Režiju spota potpisuje Marina Uzelac.

8

7 2 7

J.R. August

Crucify Me

"Crucify Me" prva je stvar s novog, trećeg po redu EP-a "33" zagorskog kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta, pravim imenom Nikole Vranića. Pjesme za EP su napisane 2014. godine , sve u roku nekoliko dana, rano ujutro, svaka u roku 15 minuta.

9

NOVO!

Stephany Stefan

Clouds

Multitalentirana Stephany Stefan iz Rijeke novo je ime na glazbenoj sceni. Pjesma "Clouds" najavni je singl za EP koji bi trebao ugledati svjetlo dana 5. ožujka. Prateći je video snimio Gregor Bogdanović.

10

9 7 3

Bernays Propaganda

Politika

Pjesma "Politika" s istoimenog albuma makedonskog benda Bernays Propaganda dobila je novi spot ovog mjeseca.

Prijedlozi Na vrh

1

Kralj Čačka

Zemlja snova

Započevši kao samostalan projektat iza čijeg pseudonima se krio Nenad Marić, Kralj Čačka je danas kompletan bend. Pjesma "Zemlja snova" naslovni je singl s istoimenog debitantskog albuma koji su izdale izdavačke kuće Pop Depresija i Odličan Hrčak. 

 

2

Moskau

My Body, My Way

Kolektiv Moskau otkrio je prvi singl sa nadolazeće dvostruke ploče 'Violence/Sorrow'. Riječ je o pjesmi “My Body, My Way”, mračnoj baladi o pravu svakog čovjeka da bira vlastiti put u propast. Pjesmu je snimio Vedran Peternel u zagrebačkom klubu Vinyl. Album “Violence/Sorrow” bit će objavljen ovog proljeća.

 

3

Undone

Box

Pjesma "Box" druga je stvar s EP-a "kNOWing Eva" skopljanskog benda Undone. Undone je tzv. otvoreni bend s različitim članovima za svako novo izdanje, ne kao pravilo i ne uvijek.

 

4

Lira Vega

Nema nade

Beogradski alternativni rok sastav Lira Vega predstavlja osmi video spot sa albuma “Duhovi”, za pesmu “Nema Nade”. Materijal za spot je sniman u Sjevernoj Koreji i prikazuje svakodnevicu života u ovoj azijskoj državi. Snimke se koriste u predstavi autorki „Sloboda je najskuplja kapitalistička reč“.

 

5

Baobab

U gradu koji tone

Pjesma "u gradu koji tone" singl je s nadolazećeg albuma "Naše vreme" benda Baobab iz Arilja. Singl je snimljen u Studiju OFF u Sevojnu.

 

6

Demolition Group

Zvezde

Nekad poznat kao Gastarbeiters, od 1986. preimenovan u Demolition Group, brežički se sastav vraća s novim singlom "Zvezde". Pjesma je snimljena u Studiju RSL u Novom Mestu.

 

Prati!

do sljedeće top liste