Muzika je Zvonko Radost

Top lista #35 25.08.2014. - 31.08.2014.

1

9 1 5

M.O.R.T.

Meni se skače

2

NOVO!

Vrane kamene

Idemo Do Kraja

3

1 1 10

Grandpa Candys

Let It Roll

Grandpa Candys aka Čikine Bombone su psychobilly trio iz Beograda. S njihovog zadnjeg albuma „Let It Roll“ na Zvonku smo već imali "Doctor Who Theme", a sad predstavljamo spot za naslovnu stvar „Let It Roll“. Bombone postoje još od 1998. a razlog svoje dugovječnosti vide prije svega u podršci beogradskih i novosadskih prijatelja i fanova koji zajedno čine Grandpa Candys crew, ekipu koja je u vidu proširene porodice učestvovala sa bendom u svim događajima koji su se smjenjivali kroz dobra i loša vremena...

4

NOVO!

Black Planet Sessions 1

A ŠTA DA NISAM?!

Black Planet je nezavisnai i alternativna izdavačka kuća iz Niša koja organizira team building svirke svoje ekipe. Tako stvar A ŠTA DA NISAM?! potpisuju:
MarkoDabetić (Tearpalm), Fat Z (Scarps, Katabazija, ZAA),Ponoćni Vodeničar, Sonja Antić (Sonic Ant), Vladimir Popović (Crocodile Tears, Figurative Theatre, Styptic, STK), Stevan Dobrota (Plavo)

5

2 1 43

Blue Yard Hill

Blue Blue Sky

6

6 5 8

Artan Lili

Srce

Artan Lili je noise-pop bend koji sepredstavio javnosti singlom “Džoni” još tamo krajem 2012. i od tada nasbombardiraju fantastičnim singlovima koji svi zajedno predstavljaju album unastajanju. Jedan su od rijetkih bendova koji domaću ex - YU scenu navode kaoveći utjecaj od strane muzike, odnosno koji su prepoznali potencijal,potentnost i originalnost ovih prostora. Bend čine Romana Kasumović - vokal,Bojan Slačala - vokal i bas gitara (Stuttgart Online), Dragan Knežević - gitara i Marko Ajković –bubanj.

7

NOVO!

Wolfram

Babel

8

NOVO!

Harp Explosion

Geiger Stomp

9

6 6 7

The Marshmallow Notebooks

You Can Tell Me Lies

The Marshmallow Notebooks odnosno Matija Habijanec iz Krapine u Zagorjuizdao je do sada 12 albuma od kojih 10 u razdoblju od 1997. – 2004. Kakobilo, 2013. Izdao je albumgodine, prema mišljenju svih portala, kritičara i onih koji u muzici neštoznače na ovim prostorima. “You can tell me lies” je samo jedna karika remekdjela koje ne smijete propustiti, ukoliko vas djeca budu pitala gdje ste bilikad je grmilo.

9

6 1 10

J.R. August

John-John

J.R.August odnosno JohnJohn Raven August, pravog imena Nikola Vranić muzički je vudrenkind iz Zaboka u Zagorju. Nikola je skupio golemo iskustvo svirajući u raznim bendovima (Woodoo Lizards među ostalima) i sad sam jezdi regionalnim bespućima predstavljajući svoju romantičnu kvadrologiju „Change Of Seasons“.

Prijedlozi Na vrh

2

Jesenji Orkestar

Ples nije večan

3

Marinada

Ponoćna zabava

4

Jonathan

Communicate!

5

Goribor

Dugo nisam bio tu

6

058

Hope lies in a miracle

Prati!

do sljedeće top liste